1 Läs mer >>
Få naturligt långa, böjda, fina och täta fransar med en ögonfransförlängning till bröllopet, julfesten, jul och nyår, partyt, dopet eller bara känna dig fin när du vaknar på morgonen utan att behöva använda mascara!

Jag är utbildad och arbetar med singelfransar och volymfransar. Singelmetoden betyder att lösfransen fästs ovanpå den egna fransen med ett lim som håller i ca 3-4 veckor för de flesta. Vissa behöver komma oftare en del mer sällan och detta är individuellt på hur länge en förlängning håller på olika personer. Vid volymfransar sätter man 2-6 tunnare fransar på den egna fransen.

Förlängningen tar ca 2 timmar, volym 2,5 timmar och du väljer själv vilken längd, böj och form du vill ha på dina fransar. Under behandlingen ligger du bekvämt med slutna ögon på en fransbänk. Resultat blir en naturlig inramning av ögat som ger hela ditt ansikte ett lyft! Metoden gör dina fransar fylligare, längre och ser precis ut som äkta ögonfransar. Du behöver inte längre använda mascara och ser piggare och gladare ut!

Mängden fransar som appliceras per öga beror helt på hur många mogna fransar som finns vid behandlingstillfället, vanligtvis mellan 65-100 fransar per öga. Vid volym blir det många fler.

Jag använder bara godkända produkter och lim, dessa är godkända av kemikalieinspektionen.
Jag är väldigt noggrann för att nå bästa resultat och nöjda kunder.


Nytt set singel: 650 kr
Nytt set Volym 850 kr

Observera att om du har mindre fransar kvar är 20 fransar som jag kan använda per öga vid påfylling blir det nytt set pris. Gäller även volym.

 

eyelashextension in H...

0 Läs mer >>



Min instagram
 
 
 
http://instagram.com/Beautybysussi 
 
 

Instagram Beautybysu...

0 Läs mer >>
 
Jag är utbildad i singelfransar och volymfransar
och jobbar med proffesionella produkter av hög kvalité
 
 
singelfransar
700 :-
återbesök 400 :-



Volymfransar
 
850:-

återbesök 550 :-

gick min fransutbildning 2013
och volymfransutbildning 2014 i juni

 
Är även utbildad nagelterapeut

2011

hud & spaterapeut

2012
 
 
Utbildning i hårförlängning hos new hair 
2015

Fransförlängning HALM...