0 Läs mer >>
GILLA MIN SIDA PÅ FACEBOOK SÅ KAN DU SE VÅRA ERBJUDANDE
 
 
HALMSTAD
 
 
 
 

FACEBOOK

1 Läs mer >>

 

Kan förlängningen tas bort?

 

En ögonfransförlängning är lätt att ta bort eftersom det enda som behöver göras är att lösa upp limmet och dra bort fransarna. Det här kan du få gjort gratis på de flesta salonger.

 

Fransförlängning – för alla (nästan)

 

Vem som helst i alla åldrar kan ha göra en ögonfransförlängning så länge det finns naturliga ögonfransar att limma förlängningen på. Damer som har genomgått kemoterapi får bara vänta tills deras ögonfransar börjar växa tillbaka.

Kändisar med fransförlängning

Kändisar som Britney Spears, Lindsay Lohan, Hillary Duff, Paris Hilton, Tyra Banks, Eva Longoria och Victoria Beckham bär alla ögonfransförlängning.

Eftersom ögonfransförlängning ser såpass naturligt ut kan vem som helst bära dem och kan fortfarande inte se ifall de är naturliga eller förlängningar. De är också lämpliga för personer som bär linser och glasögon. 

MEN, Om du har en ögoninfektion eller nyligen har genomgått en ögonoperation eller kosmetiska ögonoperationer vore det bäst att vänta tills ögonen är helt läkta.

 

Varför ramlar ögonfransarna ut?

 

Jag gjorde en ögonfransförlängning för några dagar sedan och några ögonfransar har fallit ut – varför? 

dina ögonfransar har en tillväxtcykel och tyvärr är det svårt att avgöra vilken ögonfrans som är redo att falla ut naturligt, så det är oförutsägbar vid tillämpningen av syntetiska fransar.

Varje dag kan vi förlora 3-5 naturliga ögonfransar, men de faller ofta ut obemärkt (om de inte hamnar i ögat, alla vet hur det känns :) . När vi däremot har gjort en ögonfransförlängning är vi mer medvetna om De.

Dessutom är ju dina förlängningar längre, mörkare och tjockare.

Om du sover på mage med ansiktet kläms in i kudden eller så för att sova på ena sidan kan du märka att fransarna inte får pågå, liksom den andra sidan.

 

Så länge varar en fransförlängning

 

Din förlängning kommer att vara i cirka 2-4 veckor om du respekterar din nya fransar och ta hand om dem. Kom ihåg att detta är en semi-permanent skönhet förfarande.

Luras inte av ”permanent” fransförlängning

Låt dig inte luras av de som lovar ”permanenta” tillägg eller bilagor som varar i 2 + månader. En riktig ögonfrans livscykel är ca 25-28 dagar, och eftersom dina naturliga ögonfransar kommer växa och falla ut, så kommer de syntetiska följa med i processen.

 

Hur snabbt växer dina ögonfransar?

Om ditt hår och naglar växer snabbt  så kommer också dina ögonfransar växa snabbt, vilket kortar ner livslängden jämfört med någon som har långsamt växande ögonfransar.

Din livsstil och vilket arbete du gör kommer också att göra en skillnad hur länge de finns kvar. Damer som arbetar inom livsmedelsindustrin där det finns mycket värme, ånga och olja kommer behöva förnya sin fransförlängning innan en dam som arbetar i ett luftkonditionerad kontor.

Din fransförlängning kommer inte vara kvar i tre månader, detta är falsk marknadsföring genom salonger och oerfarna människor.

 

Kan jag göra fransförlängning själv?

 

Nej, en ögonfransförlängning bör endast tillämpas av en utbildad professionell terapeut.

  

Hur en fransförlängning görs

 

En frans limmas på toppen av dina egna naturliga ögonfransar ungefär 1 mm från ögonlocket så varken lim eller fransförlängningen har kontakt med huden.

Fransförlängning gör dig fin

Ganska naturligt, älskar de flesta kvinnor har som fantastisk och vacker ett ansikte som möjligt. Förutom läppstift, foundation, rouge, ögonskugga och mascara, är en av de mest feminina saker en kvinna kan göra är att förlänga hennes ögonfransar. Den hetaste trenden i detta syfte är professionell fransförlängning.

 Kostnaden ligger på mellan 700-2000kr för en full uppsättning. Limmet är inte farligt för vare sig ögon, hud, att svälja eller inandning. Du behöver inte oroa dig för hur du tar bort dem eftersom det är en enkel 1-2-3 steg.

  

Mascara och din fransförlängning

 

Du kommer inte att behöva mascara. Du kan rulla ur sängen snygg, och bäst av allt – kommer dina ögonfransar se ut som du bär mascara utan klumpar, strimmor och fläckar utseende som du får med mascara. Om du vill kan du bära en icke-vattentät på nedre fransarna. 

Är ögonfransförlängning limmade till min hud? 
Nej, det följs ungefär 1 mm från ögonlocket.

Fransförlängning – storlek och typer

 

Längder är 5mm – 15mm, i svart och färgade fransar i lila, marin, rosa, röd och grön används som höjdpunkt bland de svarta ögonfransarna.

Fransförlängning C & D

Den ögonfrans vi använder är "C" och ”D” ögonfransar. Specialitet ögonfransar är nu mycket populär i Y ögonfransar som skapar dubbla summan av fransar som ger utseendet på tjocklek och volym. Under tillämpningen av en blandning av längder och tjocklekar används – kortare fransar som används på inre öga området och successivt öka i längd mot mitten och yttre hörn.

 

Öppna helst inte ögonen under behandling

 

Meddela din fransstylist innan du öppnar dina ögon som två vassa pincetter används vid tillämpning av fransarna. Annars kan det sticka till!

 

Ifyllningar av din förlängning

 

Vad är i-fyllningar, varför behöver jag dem och hur ofta behöver jag dem?
In-fyllningar när den naturliga ögonfransar har fallit ut (på grund av ögonfransar cykel) och det har skett en förlängning av fransarna tillämpas på det. Du kommer behöva fylla i var 2-4 veckor om du vill ha fina fransar.

Vi tar oss tid att ta bort ögonfransförlängning som antingen har vuxit ut för långt eller inte sitter rätt.


Sminka dig med förlängning

Ja, men du behöver inte mascara och du kan även hitta att du inte behöver eyeliner, men du kan fortfarande använda eyeliner och ögonskugga som vanligt men kom ihåg att ta bort med en produkt som inte innehåller olja av något slag eftersom detta påverkar limmet.

vi rekommenderar att ta bort eyeliner och ögonskugga med en fuktig bomullstuss och en liten mängd ögonmakeup remover.

Så lång tid tar en fransförlängning

 

Förfarandet tar ca 2-2,5 h för en full uppsättning.

Det är en noggrann procedur som kräver tålamod och koncentration, så därför bör inte forceras så att kunden kan lämna med en perfekt uppsättning av ögonfransar.

 

Fransförlängning är bra

 

 Det är smärtfri och håller upp till veckor. Låt limmet torka, vilket tar några minuter och ge dig iväg.

Fransförlängning – Al...

0 Läs mer >>
Hej!!
 
 
Nu börjar jag blogga igen.
Hade en blogg innan jag blev mammaledig.
Ni kan börja följa mig här istället.
 
Mina egna naglar - älskar den färgen

 

Naglar & Skönhet